Om mig
Liselotte Kristensen

Ernæringsterapeut


Mobil  50 533 534

Mail    optimerdinsundhed@gmail.com
Liselotte Kristensen

Mit navn er Liselotte Kristensen, og jeg har en stor passion for sundhed i krop og sind, økologiske og bæredygtige fødevarer samt medmenneskelig forståelse omkring sygdom og behandling.


Jeg er uddannet Ernæringsterapeut, hvilket er en holistisk og evidensbaseret uddannelse, med udgangspunkt i ”det hele” menneske – Fysisk, psykisk og Ernæringsmæssigt. Derudover er jeg uddannet tankefeltterapeut, NADA praktikker, Mentor: med speciale i børn og unge, Reiki healer, og desuden "Supervisor i mad og følelser"


Jeg er medlem af DET, Danske Ernæringsterapeuter, hvilket blandt andet indebærer et krav om klinisk aktivitet, samt årlig ajourføring indenfor den nyeste forskning og viden omkring sundhed og ernæring. Yderligere er jeg registeret alternativ behandler ved RAB, som lever op til lovgivningens krav om blandt andet uddannelse, etik og klinisk praksis.


Jeg underviser i sundhed og ernæring, og holder foredrag, hvor der efterfølgende kan være fælles madlavning i henhold til emnet. Dette er både i privat og offentligt regi. Foredragene omhandler emner som; smerter, Inflammation, fordøjelsesproblemer, stress, diabetes, kosten som byggesten, overvægt/undervægt, søvn, angst i forholdet til mad og vores livsstil.