Om mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liselotte Kristensen

Ernæringsterapeut

 

Mobil 50 533 534

Mail optimerdinsundhed@gmail.com

 

 

Liselotte Kristensen

Mit navn er Liselotte Kristensen, og jeg har en stor passion for sundhed i krop og sind, økologiske og bæredygtige fødevarer samt medmenneskelig forståelse omkring sygdom og behandling.

 

Jeg er uddannet Ernæringsterapeut, hvilket er en holistisk og evidensbaseret uddannelse, med udgangspunkt i ”det hele” menneske – Fysisk, psykisk og Ernæringsmæssigt. Derudover er jeg uddannet tankefeltterapeut, NADA praktikker, Mentor: med speciale i børn og unge, Reiki healer, og desuden kurser i kinesiologi med fokus på ernæring.

 

Jeg er medlem af DET, Danske Ernæringsterapeuter, hvilket blandt andet indebærer et krav om klinisk aktivitet, samt årlig ajourføring indenfor den nyeste forskning og viden omkring sundhed og ernæring. Yderligere er jeg registeret alternativ behandler ved RAB, som lever op til lovgivningens krav om blandt andet uddannelse, etik og klinisk praksis.

 

Jeg underviser i sundhed og ernæring, og jeg holder foredrag med efterfølgende madlavning i henhold til emnet, både i privat og offentligt regi. Foredragene omhandler blandt andet smerter, Inflammation, fordøjelsesproblemer, stress, diabetes 2, kosten som byggesten, overvægt/undervægt, søvn, angst og mad m.m..

 

 

Kontakt

 

Mobil 50 533 534

Mail optimerdinsundhed@gmail.com

Ernæringsterapeut

Liselotte Kristensen

Læsøvej 2

4000 Roskilde

 

Copyright © 2018